backg h 420


 

Социални дейности
Брой статии: 0

 

 

 


В съответствие с изискванията на основание чл. 37 (1) от Наредба за планирането на социалните услуги, приета с ПМС № 133 от 6.04.2021 г., обн., ДВ, бр. 29 от 9.04.2021 г. Община Ветово е разработила Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет в община Ветово и Предложение за планирането на социалните и интегрираните здравно-социални услуги на общинско и областно ниво и на максималния брой потребители на тези услуги, за които се осигурява изцяло или частично финансиране от държавния бюджет чрез включването им в Националната карта на социалните услуги по чл. 34 от Закона за социалните услуги (Картата), както и редът за нейното разработване и актуализиране.

В тази връзка, съгласно чл.42 от Наредбата на планиране на социалните услуги, считано от13.02.2023 г., в 30-дневен срок предоставяме на Вашето внимание за обществено обсъждане проект на Анализ на потребностите от социални услуги и Предложение за планирането на социалните и интегрираните здравно-социални услуги на общинско и областно ниво и на максималния брой потребители на тези услуги, за които се осигурява изцяло или частично финансиране от държавния бюджет в община Ветово. 

Предложения и коментари изпращайте на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и на адрес: гр. Ветово, ул. „Трети март“ №2, Общинска администрация Ветово.

МЕНЮ

Този сайт използва бисквитки (cookies). Разглеждайки го Вие се съгласявате с тяхната употреба.