backg h 420

Атракции и забавни игри на традиционния панаир на град Ветово

СЪОБЩЕНИЕ

във връзка с организирането на традиционния панаир на град Ветово

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ВЕТОВО,

В периода от 30.08 до 03.09.2023 год. ще се проведе традиционният панаир на град Ветово, във връзка с което Община Ветово организира атракции и забавни игри, в които могат да участват всички жители от населените места на общината.

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА МЕРОПРИЯТИЯТА:

  1. Майсторско управление на електрически скутери и тротинетки – дата: 30.08.2023 год. (сряда), място на провеждане: центъра на град Ветово. Могат да участват деца между 10-16 години. Състезанието ще се състои в преминаване през предварително обозначено трасе.
  2. Рисунка на асфалт – дата: 30.08.2023 год. (сряда), място на провеждане: центъра на град Ветово. Темата е „Моята мечта“, следва децата да използват въображението си и да сътворят най-красивите, пъстри и изпълнени с много настроение рисунки.
  3. Мис и Мистър община Ветово – дата: 01.09.2023 год. (петък), място на провеждане: стадиона на град Ветово. Могат да участват деца от 7 до 16-годишна възраст, като ще бъдат разделени на съответни възрастови групи според броя на участниците. Конкурсът ще се проведе в два кръга: спортно-елегантни облекла, а след това с официални тоалети.
  4. Кулинарна изложба – дата: 02.09.2023 год. (събота), място на провеждане: стадиона на град Ветово. Всеки от участниците може да участва с избрано от него кулинарно изкушение.

За всяко от мероприятията ще бъдат избрани най-добрите трима, за които ще има награди за първо, второ и трето място, а за всички участници – поощрителна награда.

Участията в състезанията ще бъдат с предварително записване. Всеки, желаещ да се изяви в някое от гореупоменатите мероприятия, моля да се запише в срок до 25.08.2023 год. (петък) на телефон: 0892 388 234 – Михрибан Меджит или в стая № 1, ет. 1 в сградата на Община Ветово (стария корпус).

За участие на децата в състезанието „Майсторско управление на електрически скутери и тротинетки“ е необходимо всеки родител/настойник да попълни декларация-съгласие в стая № 1, ет. 1 в сградата на Община Ветово (стария корпус) при Михрибан Меджит.

 

word ДЕКЛАРАЦИЯ

МЕНЮ

Този сайт използва бисквитки (cookies). Разглеждайки го Вие се съгласявате с тяхната употреба.